vation.dk Vation.dk forside Læs lidt om os Tilbud på website, webshop Se vores websites og websops Kontakt vation
Professionelt og stilrent webdesign er ubestridt en af vore kernekompetencer, vi skaber stilrene sider med en stor selvfølgelighed, som konvertere besøg til vore kunder helt uden sammenligning, samtidigt med at vi selvfølgelig bibeholder en professionel præsentation af jeres firma identitet.

Før vi begynder på vores ”håndværker” arbejde gør vi os meget umage med at analysere hvor den enkelte kunde befinder sig, for at kunne rådgive og vejlede bedst muligt. Vi udarbejder funktionelle og brugervenlige webløsninger, og vi er i hele udviklingsfasen i tæt dialog med kunden eller projektgruppen.

Med succes har vi benyttet os af de nyeste teknologier og internet trends inden for:


§ Webdesign XHTML, CSS

§ Grafisk Design & identitet

§ Webshop system

§ CMS webløsning

§ Design og opsætting af Joomla! systemer

§ Design og opsætting af AceShop systemer

§ Programmering i PHP

Vores CMS er et ideal værktøj til dem som ikke vil være afhængig af et webfirma, da hele indhold kan kunden selv klare. Der er ingen licens udgifter, som andre CMS systemer. Det eneste kunden betaler er oprettelse/ dokumentation og eventuelt oplæring.

VationShop er et professionel webshop system med alle de nødvendige værktøjer og funktioner som enhver internet butik har brug for. Vores kunder har mulighed for selv at vælge hvad de ønsker af de specifikke muligheder. Vi designer også alt efter kundens ønske.